About SOM

Isabelle & Michael zijn de trotse eigenaars van SOM-Antwerp. Een damesboetiek gelegen in de Nationalestraat. Met groot enthousiasme ontvangen ze jullie in dit klein maar kleurrijk, something blue, winkeltje. Je vindt er een unieke selectie van betaalbare, hedendaagse en kwaliteitsvolle vrouwenkleding, schoenen en accessoires. Dit uit een originele mix van Scandinavische, Belgische, Franse, Nederlandse, … merken. Leuke stukken, met net dat tikkeltje meer.

Ondanks dat ze zich in de drukke binnenstad bevinden, zetten ze graag het contact met de klanten centraal. Met SOM hebben ze getracht een totaalbeleving neer te zetten, daar waar geuren, kleuren, stoffen, … in elkaar overvloeien. Steeds opzoek naar nieuwe merken en leuke collecties, om (jullie) te blijven verrassen.

Centraal in de winkel en grenzend aan de toonbank bevindt zich een klein ‘barretje’ waar ze je de mogelijkheid bieden iets te drinken. Dit voorzien van de nodige lectuur en een beperkt aanbod aan herenaccessoires. Want ja hoor, de mannen zijn ook meer dan welkom!

Maar waar komt de naam SOM nu juist vandaan?

SOM haalden we uit het Kirgizisch, als eerbetoon aan het geboorteland van Michael. SOM is er de munteenheid en staat voor puur & goud.